Голова Тернопільської облради зізнався, що даремно протирає штани на посаді четвертий рік!!!

Поділитися

Ось уже пішов четвертий рік, як голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда  повторює слова, “треба зробити, “може”. За всю каденцію можна на пальцях однієї руки перерахувати справи, про які Кайда сказав “зробили”, “зроблено”. Ось і сьогодні прес-служба обласної організації ВО “Свобода” в черговий раз поширили “мильну бульку” – Олексій Кайда: “Тернопільщина має усі перспективи стати сучасним діловим регіоном України”

26 березня відбулося засідання Дорадчої ради з питань взаємодії органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади при Тернопільській обласній раді. Учасники обговорили інвестиційний імідж краю, поділилися досвідом залучення інвестицій в територіальні громади області та вели мову про створення сприятливих умов для маркетингу територій та економічного розвитку територіальних громад краю.

Голова обласної ради, голова дорадчої ради свободівець Олексій Кайда зазначив: “Тернопільщина має усі перспективи стати сучасним діловим регіоном України. Цього можна досягти завдяки спільним зусиллям органів місцевого самоврядування, виконавчої влади та громади. Для налагодження діалогу органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади в інтересах громад було утворено дорадчу раду при Тернопільській обласній раді. Наш край має великий інвестиційний потенціал. Обласна рада цього скликання на початку роботи розпочала активну промоції області. І це дає позитивні результати. Тернопільщина – одна з найактивніших в Україні щодо залучення для вирішення суспільно та соціально важливих питань коштів у реалізації програм різних міжнародних інституцій та українських фондів. Переконаний, що на Тернопіллі ми зможемо переглянути стратегію розвитку регіону, яка формуватиметься “знизу” – від пропозицій сіл, селищ, міст”.

У засіданні дорадчої ради взяли участь міський голова Тернополя свободівець Сергій Надал, спеціаліст з управління проектами в галузі муніципального розвитку Українського офісу Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Віктор Рачкевич, керівник Державної бюджетної установи “Тернопільський регіональний центр з інвестицій та розвитку” Андрій Мартишко, координатор політичного діалогу Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Ігор Гірчак, голови сільських, селищних, міський та районних рад.

Учасники зустрічі ухвалили рішення рекомендувати Тернопільській обласній асоціації органів місцевого самоврядування “Ради Тернопільщини” та Тернопільському регіональному відділенню Асоціації міст України розробити проект стратегії економічного розвитку територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області. Цей проект буде поданий на затвердження Тернопільській обласній рад, повідомили “Про все” у прес-службі Тернопільської обласної організації ВО “Свобода”

Що скажете на про таку заяву і реальні справи цієї політичної сили і Олексія Кайди зокрема?

Де у Тернополі можна нормально вилікувати кон’юнктивіти?

Тернополяни, які втрали заощадження в Ощадбанку, можуть їх повернути без допомоги Януковича і Хоптяна?