На Тернопільщині тренувались, щоб нас не захопили вороги

Поділитися

На базі Тернопільського облвійськкомату пройшло штабне тренування з територіальної оборони

Сьогодні, 14 березня на базі Тернопільського обласного військового комісаріату завершилося дводенне спільне штабне тренування з територіальної оборони. У його роботі взяли участь представники штабу зони територіальної оборони та штабів районів з територіальної оборони Тернопільської області.

 

– Ці тренування відбулося відповідно до Закону України “Про оборону України” та на підставі організаційних указівок з підготовки та проведення подібних заходів, – зазначив начальник штабу зони – обласний військовий комісар полковник Олег Довгалюк. – Участь у заході взяли представники всіх військових формувань, органів державної влади, місцевого самоврядування області. Відповідно до цих та інших керівних документів й коригуються наші спільні плани роботи, – розповів офіцер.

Він також наголосив на тому, що тренування дозволило удосконалити навички посадових осіб всіх рівнів, чітко та оперативно відпрацьовувати необхідні документи. Також під час тренування були скоординовані дії штабу зони та штабів районів з територіальної оборони Тернопільської області, повідомив “Про все” Василь Лабай із Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України. А також надіслав знимку як доказ

У Монастириську буде свій кінотеатр?

МММ- дослідження масової істерії з Тернополя