«Зроби добро – допоможи дитині!»

Поділитися

Вчора 13 березня в рамках благодійної  акції «Зроби добро – допоможи дитині!» активістами Тернопільської міської організації політичної партії «Україна Майбутнього»  було зібрано та передано одяг вихованцям тернопільського комунального дитячого притулку, що знаходиться на вулиці Стрімка, 6 в м. Тернополі.

« До проведення цієї акції долучилися прості мешканці міста, які з радістю передали разом з нами добротний зимовий та літній одяг для вихованців притулку. Молоді люди, які взяли участь в акції, були приємно вражені добротою та щирістю подяки від вихованців за принесений ними одяг і самі стали ініціаторами для збору наступної партії одягу, яку б вони хотіли передати в цей дитячий притулок. Сподіваюсь, що спільно ми ще не раз відвідаємо один з сиротинці міста і побачимо такі ж усміхнені обличчя їхніх мешканців», – зазначив голова Тернопільської міської організації партії «Україна майбутнього» Андрій Цибульський.

Для того, аби благодійна акція  «Зроби добро – допоможи дитині!» не тільки тривала постійно, а й змогла перерости у якийсь потужніший проект , спрямований на покращення життя дітей-сиріт та дітей з неблагополучних сімей, її організатори звертаються з проханням приєднуватись та висловлювати свої цікаві пропозиції до всіх небайдужих громадян та юридичних осіб. Контактний телефон –  067 352 8484

 

Весняна акція «Майбутнє лісу в твоїх руках» проходитиме для шкільних лісництв Тернопільщини на конкурсній основі

Завтра у Тернополі – “Чарівна зачіска – 2012”