ІV Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль

Поділитися

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян підписав розпорядження від 30 січня 2012 року №54-од «Про організацію та проведення ІV Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю в м. Тернопіль», відповідно до якого 17-20 травня 2012 року відбудеться ІV Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль.
Створений оргкомітет виставки та затверджені заходи з підготовки та проведення цього широкомасштабного проекту.
Мета туристичної виставки – сприяння розвитку внутрішнього туризму,  інформування жителів та гостей міста про різноманітність туристичних можливостей Тернопілля, а також регіонів України, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень в туристичній галузі та у сфері послуг,  розширення співпраці між українськими та закордонними підприємствами туристичної індустрії.
Програма виставки передбачає показ туристичної привабливості районів області та регіонів України і зарубіжжя, проведення круглих столів, конференцій, презентаційних семінарів. Для представників всеукраїнських друкованих та електронних ЗМІ, закордонних гостей  відбудеться  прес-тур та інфо-тур по області.
На виставці будуть представлені:
– Туроператори, турагенти;
– Музеї, заповідники;
– Заклади розміщення  (готелі, мотелі, кемпінги та ін.);
– Санаторії, профілакторії, бази відпочинку;
– Страхові та фінансові компанії;
– Заклади харчування;
– Навчальні заклади, що готують фахівців для туристичної галузі;
– Народні ремесла, виробники сувенірів;
– Видавництва, фахові видання;
– Виробники та постачальники спортивного та туристичного спорядження та обладнання;
– Презентація та дегустація продукції закладів харчування.
На відвідувачів чекає насичена розважальна програма: виступи аматорських художніх та фольклорних колективів та відомих провідних естрадних виконавців Тернопільщини,  середньовічні майстер-класи, ярмарок сувенірів від майстрів народних ремесел різних регіонів України.
Детальніше з програмою та умовами участі у виставці-фестивалі можна буде ознайомитись на сайті управління з питань туризму www.ternotour.com.ua, а також за телефонами (0352) 43 42 31, 43 35 39, 43 00 35 (факс), адреса для електронної пошти:   programa-tur@mail.ru.

Тернополяни активно декларують доходи

Чому оподатковуються лікарняні