Як готують екскурсоводів у Тернополі

Поділитися

Днями, за підтримки обласного інформаційно-туристичного краєзнавчого центру, відбулася навчальна турпоїздка для слухачів курсів з підготовки екскурсоводів по маршруту Тернопіль – Рукомиш – Бучач – Ялівець – Чортків.

«Цей маршрут є надзвичайно популярним серед туристів, тому саме його ми обрали для проведення практичної частини курсів» – пояснив співорганізатор заходу, директор ТзОВ «Обласний спортивно – туристський клуб» Валерій Старичков.

 

Як зазначила директор ІНФОТУРЦЕНТРу Лариса Римар, «курси з підготовки екскурсоводів мають бути насичені практичними заходами, – майбутні фахівці повинні розвивати навики роботи з туристами». Також, пані Лариса висловлює сподівання, що в майбутньому тематичний нагол ос таких курсів повинен акцентуватися на мовному питанні ведення екскурсій, адже частка іноземних туристів, що бажають відвідати Тернопільщину щороку зростає.

Наступними кроками, що передбачено у програмі роботи ІНФОТУРЦЕНТРу на 2012-2013 роки, є впорядкування екскурсійної діяльності в області та в населених пунктах зокрема.

В оренду пропонується 7 об’єктів у Тернополі: вокзальні площі та офісні приміщення

Василь Іванчук відкриє у Тернополі шахову школу