Крутих тернопільських чуваків чекають на Яворівському полігоні

Поділитися

21 квітня 2012 року на Яворівському полігоні, відбудеться головна пейнтбольна подія року – TIPPMANN Big Game – Вирішальна Війна «Харб Аль Хавасім», найбільші у Західній Україні пейнтбольні маневри!

Бажаючі взяти участь в маневрах дзвоніть +380979791945

 

Що таке Великі Пейнтбольні Маневри (ВПМ)?

Це

ВЕЛИКІ – чисельністю біля 300 чоловік
ПЕЙНТБОЛЬНІ – відбуваються з використанням пейнтбольних маркерів, кулеметів, гранат.
МАНЕВРИ – 8-ми годинна гра на площі близько 10 гектарів, що відбувається за наперед опублікованому сценарію, з місіями та завданнями.

Кожні маневри мають свою тему, під яку пишеться сценарій і робиться антураж, формуються штаби сторін та підрозділів, яким доведеться добувати в «бою» бали, які і визначать переможця в кінці дня. У 2012 році тема ВМП – присвячена війні сил коаліції в Іраку.

Сторони

Сторонами в грі будуть керувати штаби, які складаються із головнокомандувачів, командирів підрозділів, зв’язківці і т. д. Штаб отримує різноманітні задачі та направляє гравців на їх виконання. Для полегшення керування грою, досвідчені гравці призначаються командирами підрозділів та груп та отримують спеціальні розпізнавальні знаки. Поодинокі гравці можуть відправитися у штаб, де спеціально назначені командири поведуть їх в бій. Якщо ВМП-2012 – Ваша перша велика гра, прочитайте уважно інформацію на цьому сайті.

Участь у ВМП

Прийняти участь у TIPPMANN Big Game – Вирішальна Війна «Харб Аль Хавасім» можуть всі бажаючі (ми рекомендуємо не брати участь дітям до 12 років) – достатньо подати та оплатити заявку Вартість участі залежить від дати подачі та оплати заявки та коливається від 100 до 200 гривень. У вартість участі включений обід, заправка повітрям. Прокат обладнання та пейнтбольні кульки оплачуються окремо. Учасники будуть зараховані в одну із армій. Приймаються побажання по сторонах та підрозділах. Організатори не гарантують виконання побажань по сторонах після 15 квітня.

Дозвілля та розваги

В день гри в зонах забезпечення будуть працювати платні кафе, діджей. По завершенню гри, буде проведена церемонія нагородження кращих гравців TIPPMANN Big Game – Вирішальна Війна «Харб Аль Хавасім.

Місце, дата та розклад проведення

Місце: Львівська область, с. Старичі, Яворівський полігон, ділянка для підготовки миротворчих підрозділів, також буде викладена схема проїзду (гіперпосилання на закладку СХЕМА ПРОЇЗДУ)
Дата та час: субота 21 квітня 2012 року, гра відбувається з 10:00 до 18:00 без перерв.
Розклад проведення:

  • 10:00 – початок реєстрації
  • 11:00 – початок пейнтбольних маневрів
  • 11.00; 12.00; 13.00; 14.30; 15.30 – Початок місій (За умови мінімальної кількості місій для кожної сторони-учасника – 5)
  • 13.30-14.30 – Обід
  • 18:00 – Церемонія закриття та нагородження учасників.

Кемпінг працює з 18:00 п’ятниці 20 квітня 2012 року по 18:00 суботи 21 квітня 2012 року.

Транспорт

Доїхати до місця проведення ВПМ-2012 модна на автомобілі, громадським транспортом.

Ігрове поле

Ігрове поле – більше 10 гектарів з різноманітним ландшафтом. На полі знаходиться більше 20-ти будівель, також є відкриті ділянки та пагорби. Вихід на поле – кожні 10 хвилин із респаунів і/або нон-стоп із штабів.
Проведення ВПМ-2012 забезпечують більше 50 чоловік персоналу – судді, техніки, адміністратори, водії, продавці, повари і т. д.


МММ у Тернополі: розповідь тернополянина про неймовірні прибутки (відео)

Фестиваль національної вишивки та костюма відбудеться цьогоріч у травні