На «обличчі» мера Тернополя вискочив величезний чиряк. Рятувальні процедури заплановані у Європейському Союзі (відео)

Поділитися

Таку окрасу на фейс Сергія Надала «встругнув» керівник будівельної компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда. Саме його будівельники зведуть в центрі міста, на дитячій площадці, в охоронній зоні пам’ятки Національного значення кафедрального собору Непорочного зачаття Діви Марії елітний будинок на 5 квартир. При тому, більше, ніж у пів тисячі мешканців кількох будинків вулиці Сагайдачного, так звана найкраща компанія відбере малесеньку дитячу площадку.

Мешканці всього центру Тернополя обурюються від нахабства дій як депутатів Тернопільської міської ради від ВО «Свобода», так і міського голови Терноля Сергія Надала. Резонансна справа отримала величезні негативні відгуки в інтернет-мережі. На зустрічах з мешканцями вулиці Сагайдачного невдалий політик і нахабний будівельник Ігор Гуда заявив, що якщо не він побудує «щастячко», то продасть ділянку київським бізнесменами і ті взагалі не цікавитимуться думкою тернополян.

Ігор Гуда, будівельник-"благодійник" з "Креатор-Буду"

Інтернет-газета «Про все» неодноразово висвітлювала цю скандальну ситуацію. На прихід журналіста на зустрічі «Креатор-Буду» з мешканцями вулиці Сагайдачного проектанти і дрібні співробітники горе-компанії відверто втікали. А для чого їм світитись у такому паскудстві? Основний заробіток одержить керівник «Креатор-Буду» Ігор Гуда, який даним проектом поховає себе як політика і міський голова Тернополя Сергій Надал, на «обличчі» якого вискочить цей «чиряк» і не дозволить вдруге очолити міську раду. Не допоможе навіть бренд «Свободи».

Проте мешканці вулиці Сагайдачного не збираються складати руки в печалі. Щоб мер остаточно не зганьбився, йому допоможуть у Європейському Союзі. Саме дійти до суду цієї найвищої інстанції планують тернополяни. Бо на місцеві тернопільські суди люди вже не мають надії. Там справа, на жаль, програна.

Зараз подана апеляція до Львова. Про це розповів у розмові з «Про все» адвокат обурених мешканців вулиці Сагайдачного Петро Солонинко.










Так Ігор Гуда спілкувався з мешканцями вулиці Сагайдачного у січні ц.р.

Сьогодні у Тернополі Василь Іванчук відкриє шахову школу

Степан Барна, Петро Гоч, Роман Заставний, Орест Муц та Михайло Головко найбільше набридли тернополянам