Степан Барна, Петро Гоч, Роман Заставний, Орест Муц та Михайло Головко найбільше набридли тернополянам

Поділитися

Кому з тернопільських політиків буде найважче потрапити до Верховної Ради нового скликання? – запитали ми вчора у наших читачів.

Як виявилось, найбільше набридли тернополянам місцеві політики з “Фронту змін” та Партії Регіонів.  Ми пропонували написати читачам, які голосують, чому вони схильні так вважати. На жаль, жодного коментаря затвердити не вдалося, бо усі містили “трьохповерхову ненормативну лексику”. Лідером у рейтингу тернопільських політиків є Степан Барна. Йому найважче буде стати нардепом. Так вважає 14% читачів. які проголосували. На другому місці – Петро Гоч та Роман Заставний. Заступник губернатора з гуманітарних питань щодня переконує у правильності та стабільності своєї роботи на державному телеканалі та “брехунцеві”. Дивує, що тернополяни на одну шальку несприйняття поставили одного з лідерів так званої опозиції Романа Заставного. 8% тернополян вважають, що Гочу і Заставному буде вкрай важко стати нардепами. На третьому місці кинутий Партією Регіонів напризволяще Орест Муц. Тут усе зрозуміло… А от що робить на 5 місці свободівець Михайло Головко? Чи то за антиалкогольну позицію тернополяни його не підтримали, чи за те, що свою ж таки позицію не підкріпив принциповістю і справами – наразі невідомо.

Голосування триватиме протягом всього літа, тож приєднуйтесь. Напишіть у коментарях своє слово про те, що думаєте про місцевих політиків і політиканів.

На «обличчі» мера Тернополя вискочив величезний чиряк. Рятувальні процедури заплановані у Європейському Союзі (відео)

Збереження демократії. Ідеології як фактор виборчого процесу