Тернопільську податкову “потрусили” автоматчики з нашивками СБУ

Поділитися

Близької  10 години ранку у тернопільську податкову ввірвались співробітники СБУ в камуфляжній формі з автоматами. Усі відвідувачі були поставлені під стінку і на них були направлені дула автоматів.

–          Я запитав людину в камуфляжі, на якій була нашивка СБУ, чи автомат знятий із запобіжника, – розповів «Про все» очевидець подій. – Я сам це помітив, але вирішив спитатись. Мені дали ствердну відповідь. Я попросив не направляти на мене заряджену зброю. Але мене ніхто не слухав. Наказали усім 5 хвилин постояти під стіною. Правда, літнім людям дозволили присісти, бо багатьом стало погано! Тим часом деякі автоматчики «пішли по податковій» і вивели за кілька хвилин, напевно, співробітника цієї установи. Обличчя його не було видно, бо на голову був накинутий його ж піджак. Після цього співробітники спецслужби залишили приміщення. Проте, за словами очевидця, вразив цинізмом керівник «спеців», який прощаючись, заявив «до нових встєч».

Усі автоматчики розмовляли російською мовою, що, напевно, вказує на те. Що вони не з Тернополя.

У прес-службі податкової адміністрації наразі ситуацію не коментують. Керівник пресової служби поки з’ясовує ситуацію що трапилось.

У прес-службі  тернопільського СБУ заявили, що наразі жодної інформації по цій ситуації не мають.

Відомому гумористу Євгену Дударю натхнення додає …«дебільне лице» нардепа

Суд визнав винними двох керівників позашкільного начального закладу у вчиненні адміністративного правопорушення