У тернопільській обласній міліції – кадрові зміни

Поділитися
Наказом міністра МВС України Віталія Захарченка полковник міліції Валерій Гіль призначений першим заступником начальника обласного управління внутрішніх справ у Тернопільській області.
Нового керівника сьогодні, 17 квітня, відрекомендував начальникам міськрайорганів та галузевих служб очільник обласного управління, полковник міліції Віктор Сак.
Валерій Борисович Гіль народився у 1965 році в Монастирищенському районі Черкаської області. За фахом – юрист. В органах внутрішніх справ з 1987 року, розпочавши службу на посаді дільничного інспектора у райвідділі міліції.
Пройшов усі щаблі міліцейської роботи у підрозділах карного розшуку, міліції громадської безпеки. Очолював Жашківський районний відділ міліції на Черкащині. Трудився на різних посадах в Головному управлінні боротьби з організованою злочинністю, Департаменті карного розшуку МВС України. До нового призначення обіймав посаду заступника начальника відділу з розкриття злочинів на транспорті у Міністерстві внутрішніх справ.
Керівник обласної міліції подякував за роботу колишньому першому заступникові Юрію Пілюкову, який відтепер очолюватиме Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр обласного управління внутрішніх справ.

За тернопільськими інтернет-сайтами – майбутнє!

785 тисяч вірян Тернопільщини відсвяткували Великдень у храмах