У Тернополі дерева «просять» захисту і допомоги (частина 2)

Поділитися

Не маємо права змиритися із варварським поводженням з зеленими насадженнями у нашому місті! Дерева, з якими зростали покоління Тернополя і котрі ми повинні усіляко захищати та доглядати, за наші кошти планомірно знищуються, про що свідчать фотографії, надіслані мешканцями Тернополя у відповідь на нашу попередню публікацію.

Наші однодумці запитують: ким вчинюється наруга над зеленими насадженнями; чому мовчать і не реагують державні контролюючі та наглядові природоохоронні органи; чому влада міста Тернополя зайняла очікувальну позицію і не бере до уваги позицію громадськості; як відшкодувати матеріальну і моральну шкоду та інше.

Дорогі Тернополяни! Ваші запитання не залишаться без відповіді. Ця проблема лежить у правовій та моральній площинах. Запевняємо, що спільними зусиллями ми доведемо протиправність скоєного та розмір завданої матеріальної шкоди, а тернопільська громада дасть належну моральну оцінку господарюванню тернопільської влади, а також конкретних відповідальних посадових осіб.

Ваші міркування та інформацію надсилайте на gotnd@ukr.net або за тел. 097–031-90-90.

 

Громадська організація

«Тернопілля – наш дім»

Попередню публікацію з даної тематики можна прочитати тут

У Тернополі дерева «просять» захисту та допомоги

Українське агрострахування стандартизується

Мер Тернополя і його команда оприлюднили декларації про доходи за 2011 рік