У вихідні та свята активно жнивують злодії – будьте обережні

Поділитися

    У Великодні свята правоохоронці нестимуть службу в посиленому варіанті. Як повідомив заступник начальника УМВС в області Василь Облещук, понад тисячу міліціонерів та військовослужбовців внутрішніх військ забезпечуватимуть громадський порядок у населених пунктах. Правоохоронці подбають про те, щоб бути якнайближче до місць скупчення людей і проведення святкових заходів.
Громадянам, які у свята планують поїхати в гості до родичів, треба подбати про безпеку власного майна. Кримінальна практика свідчить, що квартирні крадіжки злодії найчастіше скоюють саме тоді, коли господарі залишають помешкання на тривалий час без нагляду. Залишенні цінності, валюта, техніка легко потрапляють до рук «домушників». Злодієві достатньо декілька хвилин, щоб обікрасти помешкання. Аби попередити квартирні крадіжки, у кожному мікрорайоні Тернополя чергуватимуть міліціонери.
Тим, хто залишається на свята вдома, варто пильніше ставитися до появи у дворах та під’їздах будинків підозрілих незнайомих людей. Інформуйте про підозрілих міліціонерам. Правоохоронці патрулюватимуть на дорогах та автошляхах, попереджаючи учасників руху від дорожніх пригод.

«Гарячими слідами» міліціонери затримали чотирьох нападників

Затримані заїжджі кишенькарі полювали на жінок