Українська книга в Українському домі “Перемога”

Поділитися

Запрошуємо тернополян і гостей міста завітати на третій Всеукраїнський фестиваль української книжки «Джура-фест-2012», що відбудеться 26-28 квітня 2012 року  в Українському домі «Перемога».

Упродовж двох років фестиваль отримав довіру і визнання з боку видавців. У 2011 році участь взяло 39 видавництв з усіх куточків України. Цього року свою участь підтвердило уже 29 видавництв: видавництво “Старого лева”, видавництво Києво-Могилянської академії, “БАК”, “Підручники і посібники”, навчальна книга “Богдан”, “Місіонер”, “Коло”, “Апріорі”, “Економічна думка”, “Твердиня”, “Урбіно”, “Сміхологія”, “Наука і техніка”, “Смолоскип”, “МАПА”, “Ранок”, “Фактор”, “Грані-Т”, “Каменяр”, “Знання”, видавництво “Львівської політехніки”, “Тіповіт”, “Карпатська вежа”, “Ліра” та ряд інших.

Відвідувачі фестивалю отримають унікальну можливість придбати художню, наукову, науково-технічну, навчальну літературу за цінами видавництв, познайомитися з авторами улюблених книг і отримати детальнішу інформацію про книжкові новинки. Програмою фестивалю передбачено проведення різноманітних заходів: участь видавців та авторів зі всієї України у презентаціях і зустрічах із читачами, дискусійних клубів, постійної виставки-продажу книг і багато інших цікавих подій.

Під час триденного свята книги також відбудуться нагородження переможців конкурсу «Тернопілля – край легенд», відзначення кращих читачів міста, ряд майстер-класів.

Отримати справжню насолоду від вишуканого віршованого слова кожен учасник фестивалю зможе під час концерту співаної поезії, який став візитною карткою «Джура-фесту».

26-28 квітня фестиваль розпочинає роботу о 10.00 і завершує о 19.00.

26 квітня – офіційне відкриття і святковий концерт о 18.00

27 квітня – вечір співаного слова о 16.00.

 

ВХІД ВІЛЬНИЙ

 

Читати набагато цікавіше!

Знайшовся ще один “чесний” політик

Наливайченко: Зменшити трудову міграцію можна тільки через створення високооплачуваних робочих місць в Україні