Найцікавіших 7 хвилин відео з візиту Яценюка на Тернопільщину

Поділитися

Вчора на Тернопільщині перебував один із лідерів опозиції Арсеній Яценюк. Після спільної прес-конференції з Миколою Томенком, Арсеній Яценюк окремо зустрічався зі своїм партактивом в найбільшому залі Тернопілля – ПК “Березіль”. Опісля спілкувався з напівпорожнім залом. Чому “фронтзмінівці не заповнила зал для ока своїм активом – невідомо. Роман Заставний повідав “Про все”, що просто був обраний не надто вдалий час. Хоча на нашу думку – під час зустрічі “полізли” провали в оргроботі.

Особливо це було помітно з “вільними мікрофонами”, де агресивно налаштовані тернополяни, деякі з них були під мухою, сказали Яценюку все, що думають про Романа Йосиповича.

Здивував “Про все” головний свободівець Олексій Кайда, який і на прес-конференцію прийшов до Томенка-Яценюка, а потім за Яценюком приїхав в “Березіль”.

Як тільки завершилась зустріч Арсенія Петровича з тернополянами, Олексій Петрович першим пішов за лаштунки. За ним побіг й Роман Йосипович. Про що говорили – дивіться відео, на якому є запис “проводів” Яценюка, задоволений Олексій Кайда і Роман Заставний на своєму джипі, який чомусь не поїхав в екскорті проважати голову партії.

 

Польща нагадала деяким фанам Євро-2012, що за радянську символіку можна і сісти

Як Арсеній Яценюк виховано спілкувався з тернополянами, які критикували Заставного і Деревляного (відео)