Арсеній Яценюк: «Тернопільщина – базовий регіон для об’єднаної опозиції» (відео)

Поділитися

Сьогодні у Тернополі перебувають лідери об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк та Микола Томенко. Вони провели спільну прес-конференцію для місцевих ЗМІ.  Лідер партії «Фронт змін» представив громадськості керівника обласного штабу об’єднаної опозиції народного депутата Василя Деревляного та його першого заступника, керівника тернопільської обласної організації «Фронт Змін» Романа Заставного. Окрім того, заплановано в програмі візиту зустріч в селі Великі Бірки на Тернопільщині  з місцевими жителями, спілкування з тернополянами в ПК «Березіль» о 18 годині.

 

Місцевій пресі лідери опозиції донесли ряд ключових повідомлень:  до складу об’єднаної опозиції входять партії Фронт змін, Батьківщина а також Народна самооборона,За Україну, Народний Рух України, партія Реформи і порядок. Саме тому відбудеться засідання в Тернополі партійного активу, щоб обговорити спільну платформу.

На зустрічах з мешканцями Тернопілля Яценюк та Томенко хочуть розказати, що хочуть зробити і почути думку людей. Що вони думають про їхнє об’єднання. Майбутнє України та їхню програму.

Арсеній Яценюк впевнений що їхні програмні завдання змобілізують виборців.

«Серед завдань, які ми ставили перед візитом на Терн опілля – завершити організаційну роботу, яку проводить об’єднана опозиція»,- повідомив Арсеній Яценюк.

За словами ж Миколи Томенка важливим завданням є включення науковців-експертів, фахівців різноманітних сфер та просто мешканців краю в обговорення нашої програми. На Форумі об’єднаної опозиції цей документ було спрезентовано.

Напередодні з’їзду лідери опозиції хотіли б отримати від українського народу документ, який би мали втілити в життя.

До речі

З програмою об’єднаної опозиції можна ознайомитись тут

Резолюція Форуму Об’єднаної опозиції

Через виконання передвиборчих обіцянок президента зростуть ціни

Об’єднана опозиція проведе люстрацію посадовців, причетних до політичних переслідувань, – Арсеній Яценюк у Тернополі