Пам’ятайте: біль чи інший дискомфорт у тілі – це сигнал про небезпеку, хворобу.

Поділитися
Довгі черги під кабінетами неврологів у поліклініках переконливо свідчать про значну поширеність неврологічних захворювань. А те, що з року в рік одні й ті ж пацієнти (тільки ще в гіршому стані)лікуються в неврологічних стаціонарах, засвідчує безсилля традиційних медикаментозно-фізіотерапевтичних методів. Відкриття приватних неврологічних кабінетів робить не лише доступнішою консультацію кваліфікованого невролога для кожного охочого, а розширює арсенал лікувальних методів, якими може скористатися пацієнт.
Все більшого поширення в світі поряд з медикаментозними набувають і так звані методи біоенергоінформтерапії: дієтотерапія, лікування п’явками, продуктами бджільництва, травами, психотерапія те рефлексотерапія (в т. ч. Су Джок), гомеопатія, магніторезонансна та краніосакральна терапія, різноманітні методи масажу та ЛФК (від найдревніших до найсучасніших).
Тому, коли у вас раптом виник головний біль чи біль у спині, турбує запаморочення чи погіршилася пам’ять, ви погано спите чи з’явилась дратливість, не поспішайте до аптеки купувати добре розрекламовані з телеекрану знеболювальні таблетки чи мазі, протисклеротичні чи заспокійливі засоби. Не варто на власний розсуд і обстежуватися витрачаючи кошти на дороговартісні “комп’ютерні діагностики”, які насправді не встановлюють діагноз, а лише фіксують певні параметри вашого організму. Тим більше не варто дослухатися до порад спеціалістів, які працюють на цих діагностичних апаратах, адже вони можуть лише пояснити дані, що були отримані при обстеженні на приладі, їхня кваліфікація не дозволяє встановлювати діагноз та проводити лікування. При болях у хребті не поспішайте “вправляти” диски, бо “вправити” диск так само неможливо, к повернути назад до тюбика витиснену зубну пасту. Краще зверніться за порадою до кваліфікованого невролога, який у зручний час огляне вас, призначить необхідні обстеження та підбере лікування з врахуванням віку, статі, перебігу хвороби та наявності супутніх захворювань.
Тел. для довідки 52-57-57

Тернополянин Андрій Цибульський вже готовий до “Євро-2012

Я не мовчу і протестую. А Ви?