Тернополянин Андрій Цибульський вже готовий до “Євро-2012

Поділитися

Тернополянин Андрій Цибульський вже отримав свої квитки на “Євро-2012?. Оскільки це було давньою мрією юнака, то він щиро радіє та ділиться емоціями з приводу такої очікуваної події у його житті.
– Як і тисячі інших вболівальників, я подав заявку на право придбати квитки на “Євро-2012″ ще минулого року. Волею жеребу я став переможцем лотереї і отримав право придбати перепустки на два матчі за участю національної збірної України, а саме – на перший матч в якому наша команда зустрінеться з футболістами зі Швеції в Києві та на заключний матч групового етапу проти збірної Англії, який відбудеться в Донецьку. Для мене було великою несподіванкою дізнатися, що я зможу придбати квитки на “Євро-2012″, оскільки мені було відомо, що бажаючих їх отримати було в декілька разів більше аніж самих квитків,  тому без долі везіння не обійшлось. Можна сказати, що мені поталанило двічі, оскільки я зміг придбати по два квитки на два матчі, тобто в загальному чотири перепустки, вартість якої становила 300 грн. Першому кому я повідомив про виграш був мій друг та давній поціновував футболу який з радістю погодився скласти мені компанію і відвідати матчі Євро першості. Невеликі труднощі виникли лише при здійсненні оплати за перепустки, але спільними зусиллями з оргкомітетом “Євро-2012″ їх швидко вдалося владнати і оплата була здійснена вчасно і в повному розмірі.

Самі квитки надійшли до Андрія поштою лише цього місяця. Така затримка пояснюється тим, що УЄФА остерігається підробок і намагається зробити все можливе, щоб унеможливити друк фальшивих квитків і тим самим вберегти вболівальників від зловмисників які хочуть нажитися на реалізації підробок.

– Відверто кажучи, ця подія стала здійсненням моєї мрії! Для мене футбол завжди був спортом номер один, – продовжує свою розповідь Андрій, – Все своє свідоме життя я душею та серцем вболіваю як за національну футбольну збірну так і за українські клуби, які виступали в євро-кубках. Лише від однієї думки, що я стану учасником такого унікального історичного дійства, як проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу та, сидячи на стадіоні, побачу гру легендарних футболістів, за грою яких з дитинства спостерігав з екрану телевізора, в мене перехоплює подих! Підсумовуючи можу сказати, що для здійснення мрії багато не потрібно. Потрібна лише любов до рідної команди, віра в досягнення поставленої мети, не велику долю  везіння і трошки грошей:).   З великим нетерпінням чекаю на старт “Євро-2012″ та вірю в успішний виступ нашої команди.

“LIKE”

Що буде цікавого на “Джурин-фесті”?

Пам’ятайте: біль чи інший дискомфорт у тілі – це сигнал про небезпеку, хворобу.