Сьогодні у Тернополі, на голові пам’ятника Тарасові Шевченку, недопита пляшка пива простояла цілий день!

Поділитися

Сьогодні вранці до редакції інтернет-газети “Про все” зателефонувала тернополянка, яка з обуренням розповіла, що на голові пам’ятника генію українського народу Тарасові Шевченку якісь злі жартівники (жіночка сказала значно грубіше) поставили недопиту пляшку пива.

-Вся міська і обласна рада йшла на роботу, працівники облдержадміністрації і нікому до цього ганебного факту не має діла,- жалілася жіночка. У нас же в радах націоналісти! Мер – свободівець! Голова обласної ради теж свободівець! Через Театральний майдан депутати і чиновники різних мастей щодня по кілька разів бігають, але нікому не має діла до такого святотатства! Біжіть і сфотографуйте, що таке робиться у славному Тернополі.

Ми послухали жінку, але спеціально відряджати фотокореспондента не стали. Подумали, що ось-ось двірники, які чомусь замешкались, приберуть пляшку.

Який же був у нашого журналіста шок, коли близько 16 години, проходячи повз пам’ятник Тарасу Григоровичу Шевченку, він побачив на його голові пляшку з-під пива. Журналіст її сфотографував.

Інтернет-газета “Про все” починає своє дослідження: хто відповідальний за таке неподобство з комунальників? Чому були бездіяльними правоохоронці? Як таке могло статися, що протягом дня глумилися над одним із символів нашого народу, а всім було до того байдуже?!

Орест Муц «зачищає тушок Хоптяна»

“Тернопільводоканал” стверджує, що триває пошук підприємств-забруднювачів