Орест Муц «зачищає тушок Хоптяна»

Поділитися

Сьогодні голова Збаразької райдержадміністрації Мдінарадзе Автанділ Мамійович програв Апеляційний суд. Про це вже повідомляло «Про все». З джерел, наближених до народного депутата Ореста Муца, «Про все» дізналося, що колишній головний регіонал Тернопілля «зачищає тушок Хоптяна, які колись були в його команді». У телефонній розмові Орест Муц підтвердив дану інформацію, яка неофіційно поширюється Тернополем.

В оточенні Ореста Муца не вважають, що Мдінарадзе був у його команді. Коли п.Автанділа призначили керівником Збаражчини, він відразу «перекинувся від Муца до Хоптяна».

Цікаво, що у Тернополі кажуть нібито Муц провернув операцію з дискредитації в очах губернатора заступника Петра Гоча. Тому вже незабаром гуманітарний заступник «випаде з команди Хоптяна таким же самим макаром». Більше того, аналогічна участь очікує Розвадовську Надію, яка очолює Збаразьку райраду. У цьому переконані в оточенні  нардепа Муца. Як «садитимуть» голову райради – таємниця за сімома замками

Щоб не гадати на кавовій гущі, «Про все» зателефонувало на мобільний номер Ореста Муца. Народний депутат фактично підтвердив чутки.

-Найбільший рівень корупції в освіті і медицині на Тернопільщині був саме в цьому районі, – вважає Орест Муц. – Я не міг з цим змиритися.

Програвши суд Мдінарадзе Автанділ автоматично піде з посади. Спілкуючись з Орестом Павловичем по телефону, «Про все» дізналось, що  він збирається виступити на найближчій сесії Збаразької районної ради.  Народний депутат має намір вибачитися перед депутатським корпусом, перед громадою Збаражчини  за те, що допустив до влади такого корупціонера як Мнінерадзе.

–          У майбутньому еліту району буде формувати виключно громада, – переконаний Орест Павлович. Тернопільщина повинна бути сформована з вихідців нашого краю. Чому? Тому, що кожен третій з нашої області за кордоном. І не лише працює, але й вивчає мову, культуру. Наш край був завжди барометром демократії та інтелекту країни.

Факт масової загибелі водних живих ресурсів у річці Серет – на контролі прокуратури

Сьогодні у Тернополі, на голові пам’ятника Тарасові Шевченку, недопита пляшка пива простояла цілий день!