Степан Барна: «Президентові, який не може захистити символ державності – мову, треба оголосити імпічмент»

Поділитися

Депутат Тернопільської облради Степан Барна звернувся до голови Тернопільської обласної ради з вимогою скликати позачергове пленарне засідання та висловити офіційну позицію найвищого в області органу місцевого самоврядування щодо мовної політики в Україні.

Тернопільський Комітет опору диктатурі на чолі з депутатом від політичної партії «Фронт змін» Степаном Барною направили офіційне звернення у Верховну Раду України, спрямоване на захист української мови. Відповідне звернення підписали усі присутні представники-учасники тернопільського КОДу.

Основні вимоги, які направлені на розгляд у ВРУ, це відкликання антиукраїнського  законопроекту Колесніченка-Ківалова.

За умови невиконання вимог звернення, представники місцевого самоврядування та громадські організації обіцяють безстрокові акції протесту.

«Ми вимагаємо захистити українську державність, – зазначає депутат обласної ради Степан Барна –  Адже цей закон спрямований проти українців, незалежно від того, чи розмовляють вони українською чи російською мовами. Ми захистимо українську мову будь-яким способами, у тому числі й акціями протесту. А Президентові, який не може захистити символ державності – мову, треба оголосити імпічмент».

Депутат звернувся до голови Тернопільської обласної ради з вимогою скликати позачергове пленарне засідання та висловити офіційну позицію найвищого в області органу місцевого самоврядування щодо мовної політики в Україні.

Чергові акції протесту будуть проводитися 5 червня цього року в місті Києві. В областях активісти пікетуватимуть обласні державні адміністрації, починаючи з 10 години ранку.

У перший день літа в Тернополі відбудеться багато цікавих подій

Класична фотосесія сексі ЛюПки Вовк