У системі МММ почалась криза? Зменшено відсотки “заднім числом”!!!

Поділитися

Я, Кузьмак Роман Іванович, учасник системи з грудня місяця 2011р., хочу викласти своє бачення подій, які відбуваються в системі МММ-2011
Сергій Пантелейович Мавроді без всякого сумніву сильна людина, з потужною енергетикою, який повів за собою мільйони людей. Він створив соціальну структуру, яка допомагає людям більш-менш пристойно жити в нашій бандитськй жидо-масонській державі. І все було добре, прекрасно, діапазон депозитів від 20% до 75% влаштовував всіх. Всі були щасливі.
Не так давно СПМ заявляв, що система зможе витримати навантаження в 100%, а75% це взагалі дрібниця. Виявилося, що це не так. Систему охопила криза. Спрощення нарахування відсотків і зменшення навантаження на систему – це правильно. Перерахунок старих депозитів ,,заднім” числом – неправильно! Система стає непрогнозованою. А в старих правилах чітко прописано що учасник не втрачє тих відсотків і процентних ставок на які вже придбана віртуальна валюта Мавро. Довелось піти на такий крок, напевне, не з хорошого життя.
І це сталося не тому, що Мавроді в чомусь прорахувався, а тому що його оточують деякі бездарні керівники (десятники, сотники, тисячники, і т.д.). Я не хочу образити всіх, і це стосується не всіх. Серед них є прекрасні розумні люди, які добросовісно виконують свою місію. Але, на жаль, є інша, випадкова частина керівного складу, які навіть близько не уявляють що вони повинні робити і яка їхня місія в ситемі.
Звідки такі висновки, запитаєте?! Прошу відвідати чат ,,PRO руководители”, і вам все стане зрозуміло. Не може десятник бути десятником, якщо він виходить в ефір з такими безглуздими, тупими запитаннями, коли не може виконати прості арифметичні дії по нарахуванню відсотків. За граматику я взагалі мовчу. Таке враження, що люди не мають елементарної середньої освіти. Настійливо рекомендую всю цю дурню в чаті перечитувати, і ви побачите реальну картину про життя системи.
Я, як учасник системи, вважаю, що в системі повинна проводитись жорстка кадрова політика. На керівні посади потрібно впроваджувати учасників з вищою освітою (або не нижче технікуму, коледжу). Ці люди повинні бути добре підготовленими і розуміти на що йдуть. І якщо приходить з вулиці випадкова, нікому невідома людина і заявляє що хоче стати десятником, треба до таких людей приглядатися. Адже, невідомо, з якими намірами напрошуються на керівні посади.
Не хочу нікого лякати, а хочу попередити і запевнити. В систему впроваджено працівників органів МВС по боротьбі з організованою злочинністю з ціллю збору інформації. І всі ці лозунги про те, що ми є велика сила, не допоможуть, якщо влада постаить собі за ціль закрити систему. Все буде здійснено простим насильницьким методом. Тому задача керівних структур полягає в розробленні дієвої системи захисту від подібнх акцій, включаючи сюди і антикризові, антиінфляційні заходи.
Також хочу звернути вашу увагу на те, що окремими керівними структурами ведеться планове грабування системи. Це неприпустимо, оскільки система не є виробником товарів, не займається торговою діяльністю. Кошти надходять від вкладників, яких потрібно поважати та шанувати, а вкладені кошти накопичувати. Адже, переважна більшість людей вкладає кошти не із жадібності, а для того щоб більш-менш пристойно жити. Розігрування автомобілів за кошти вкладників – це неприпустимо. Це не є реклама, це є схема по виведенню коштів з системи. Багато учасників не мають доступу до інтернет-звязку і навіть не підозрюють, що на їхні кровні керівники виграють дорогі автомобілі. Не подобається правда? Хто з рядових учасників виграв автомобіль? Я такого не пригадую. Бажанням отримати авто на халяву я не страдаю (якщо хтось подумає що дуже хочу від системи авто), тому що я є власником автомобіля, який мене цілком влаштовує. Всякого роду розіграші потрібно негайно припинити, тому що це є нагле виведення грошей з системи. А в даний час деякі десятники плачуться що немає чим здійснити вкладникам виплати. Не розігруйте автомобілі!
P S. Мавроді – Велика людина. Я за систему. Поважаю і шаную свого безпосереднього керівника, сотника Вадима Соботяка. Таких людей треба в системі якнайбільше.
Наперед знаю, що багатьом моя стаття не сподобається, правда завжди з присмаком гіркоти.
Хто має бажання – пишіть, це нікому не забороняється.
Будьте здорові!

Як вкрали нагороду Ольги Фреймут (відео)

Фірташеві теплиці біля Заліщиків будують вдень і вночі