У Тернопільській об’єднаній ДПІ – новий перший заступник

Поділитися

Наказом  ДПС України №958-о від 27 квітня 2012 року першим заступником начальника Тернопільської об’єднаної ДПІ Тернопільської області ДПС призначено Гудиму Світлану Федорівну.

Народилася Світлана Федорівна 22 травня 1971 року в м. Тернополі. У 1992 році закінчила Тернопільський інститут народного господарства за спеціальністю «Фінанси і кредит», здобувши кваліфікацію економіста.

Свою трудову діяльність розпочала в органах державної податкової служби цього ж року. За час служби пройшла усі професійні щаблі – від державного податкового інспектора до першого заступника начальника.

За тривалу і плідну працю Світлані Федорівні присвоєно спеціальне звання «Радник податкової служби IІ рангу», а також неодноразово нагороджена грамотами та відзначена подяками ДПА в Тернопільській області.

Відтак, сьогодні керівний склад Тернопільської об’єднаної ДПІ Тернопільської області ДПС це – начальник інспекції Петро Миколайович Якимчук, перший заступник начальника Світлана Федорівна Гудима та заступник начальника Євген Васильович Воробець.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об’єднаної ДПІ

 

 

 

 

 

 

Переможців та призерів ХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика назвуть 15 травня на урочистій церемонії у Києві

Тернополяни задекларували 173 мільйони!