Найбільший за десятиріччя успіх юних тернопільських боксерів

Поділитися

Усі юні тернопільські атлети, які брали участь у Чемпіонаті України з боксу серед юнаків 1998-1999 років народження, повернулися додому із нагородами. Честь нашого краю на турнірі, що відбувся у Керчі Кримської автономії, представляли шість вихованців Тернопільської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак». Найуспішніше серед них виступив Захар Степанов, який завоював срібну медаль у ваговій категорії 38,5 кілограма. Решта юних тернопільських атлетів: Ростислав Фірман (40 кг), Ігор Будзінський (41,5 кг), Юрій Оленчук (54 кг), Арсен Голота (72 кг) та  Олександр Ямнюк (44,5 кг) вибороли бронзові нагороди. Готував тернопільських боксерів до цих змагань тренер ДЮСШ «Спартак»  Руслан Фірман.

«Вони високо підняли прапор нашої спартаківської організації та гідно захистили спортивну честь Тернополя і краю, – коментує здобутки своїх підопічних на цьому турнірі директор Тернопільської дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак» Сергій Цимбал. – Це найбільший за останні десять років успіх юних тернопільських боксерів, що свідчить про відродження та перспективи цього виду спорту в Тернополі».

Зараз команда наших юних атлетів готується до боксерського турніру ІХ Всеукраїнської спартакіади «Юний спартаківець», що відбудеться наприкінці червня у Скадовську Херсонської області. Захара Степанова і Ростислава Фірмана включили до складу збірної України, яка у вересні виступатиме на Чемпіонаті Європи з боксу в Болгарії.

Олег ЛІВІНСЬКИЙ.

Наливайченко просить ВООЗ захистити мешканців Великого Ходачкова

Перемоги починаються з Зарваниці: тернопільська «Батьківщина» ходила у паломництво