Переїхав до співмешканки, аби криміналити

Поділитися

    Два майнових злочини та незаконне зберігання наркотичних речовин інкримінують співробітники Заліщицького райвідділу внутрішніх справ 30-річному мешканцю Львівської області. Як з’ясувалося, протиправні діяння чоловік скоював, перебуваючи під слідством.
В райцентр Заліщики львів’янин переїхав жити до місцевої мешканки. Молодик оселився в будинку жінки. Постійної роботи знайти не вдалося. Перебивався випадковими підробітками, які знаходила йому співмешканка. Та сімейне життя тривало не довго. Незабаром львів’янин зник, а разом з ним і понад тисячу гривень. Виявивши пропажу, жінка звернулася за допомогою до працівників районної міліції.
Як розповів начальник Заліщицького райвідділу внутрішніх справ Сергій Семенків, підозрюваного у скоєнні крадіжки міліціонери затримали у сусідній Чернівецькій області. Чужі гроші чоловік вже встиг розтринькати, при собі мав лише 12 гривень. Під час обшуку в злодія знайшли декілька грамів наркотичної речовини. Міліціонери з’ясовують звідки лиходій взяв небезпечний засіб.
Не оминула львів’янина кара ще за один злочин, який він скоїв на початку травня. Молодик обікрав службовий кабінет однієї із державних установ. Досередини проник через вікно та повиносив звідти усю комп’ютерну техніку. Крадене згодом продав.
Проти зловмисника порушено кримінальні справи за статтями 185 (частина 2), 309 (частина 1) Кримінального кодексу України. Він затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Який “ведмежатник” перевірить надійність охорони банків Тернопільщини?

6 липня у Тернопільській міській раді “груповуха”