Приєднуйся до перегляду фільму «Дністровський каньйон – туристичне диво України» на телеканалі TV-4

Поділитися

Як повідомляє прес-служба ІНФОТУРЦЕНТРу, 4 червня о 19.00 та 22.00 на телеканалі TV-4 транслюватиметься фільм «Дністровський каньйон – туристичне диво України».          Фільм розповість про справжнє природне диво нашої країни та Тернопільщини, її неоціненне багатство – Дністровський каньйон, а також  численні можливості  відпочинку на Дністрі та його притоках.

Ви маєте можливість відчути себе рафтером на стрімких хвилях притоки Дністра – Стрипі, відчути тепло «заліщицького сонця», насолодитися  бризом Джуринського водоспаду, поринути в атмосферу середньовіччя та багато-багато іншого, що є тільки, тут у нас, на Тернопіллі.

Унікальна дика природа, неповторні живописні ландшафти, химерні скелі, красиві річка та водоспади, різнобарвність флори та фауни Дністровського каньйону створюють неповторну атмосферу, притаманну лише цьому регіону та назавжди залишать у Ваших серцях світлі та теплі спогади про відпочинок на Дністрі!

Фільм створено в рамках проекту  Тернопільської обласної ради «Туристично-рекреаційний кластер «Дністровський каньйон»  за сприяння Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні.

Вчора Клименко у Ланівцях грав у футбол

У Віталія Цимбалюка за рік після весілля “бобік здох”