У Віталія Цимбалюка за рік після весілля “бобік здох”

Поділитися

4 червня минулого року одружився син губернатора Львівщини Михайла Цимбалюка, депутат Тернопільської міськради Віталій Цимбалюк.

Його наречена Анна – донька відомого науковця, професора Бігуняка

Цікаво, що на урочистій церемонії вінчання в Катедральному соборі були присутні, зокрема, мер Тернополя Сергій Надал (від партії “Свобода”) та мер Львова Андрій Садовий повідомляв у фоторепортажі Погляд

Сам Віталій, за даними видання, обіймає високу посаду в одній із страхових компаній. Водночас він є депутатом Тернопільської міської ради від Партії Регіонів.

Наречені прибули на лімузинах “Хамер”.

Зауважимо, що губернатор Львівщини і регіонал Михайло Цибалюк та представники “Свободи” на політичній арені є ідеологічними супротивниками.

Так, Цимбалюк після заворушень 9 травня у Львові написав заяву про відставку, натомість пізніше заявив, що зробив це через тиск представників “Свободи”, і поки його не звільнить президент, він залишати посаду не збирається.

У відповідь на це голова фракції ВО “Свобода” у Львівській облраді Ірина Сех порадила Цимбалюку застрелитися: “Після того, як ви не виконали своїх обіцянок, за правилами офіцерської честі, ви мали би приставити пістолет до скроні”, – пояснила вона.

Згодом Михайло Цимбалюк був таки звільнений з посади і “прилаштований у виш” ректором академії внутрішніх справ, що у Львові.

Відтоді й амбіції Цимбалюка-молодшого стали значно скромніші. Про майбутнє нардепство навіть не заїкається у вузькому колі, не те, щоб на сторінках тернопільської преси.

Значно амбітнішим виглядає його “колега-сестройо*ець” Ігор Гуда, що жонатий на рідній сестрі дружини Віталіка Цимбалюка. Пан Гуда з “Креатор-Буду” хоче силою і нібито за буквою закону запхнути на дитячий майданчик, що на вулиці Сагайдачного, п’ятиповерховий 5-ти квартирний елітний будинок.

Приєднуйся до перегляду фільму «Дністровський каньйон – туристичне диво України» на телеканалі TV-4

Гостей Братини дощ тільки полякав, а Клименко і ТІК – порадував