Тариф «5+0 Новий» – новинка для абонентів DJUICE

Поділитися

З 1 червня «Київстар» вводить новий тарифний план «5+0 Новий». Для абонентів  «DJUICE» дзвінки на телефонні номери абонентів «Київстар», «DJUICE» і «Beeline» не будуть тарифікуватися, а вартість дзвінків на інші телефонні номери складе 0,05 грн. за хвилину Новий тариф дозволить абонентам більше спілкуватися між собою без обмежень і плати за з’єднання.

Абонентська плата на день складе 1,49 грн. У рамках нового тарифу користувачі отримають необмежну кількість хвилин для дзвінків на «DJUCE», 100 нетарифікованих хвилин у мережах «Київстар» і «Beeline», а також 30 хвилин на день за спеціальною тарифною вартістю для дзвінків на номери інших операторів.

Запущена ATL-кампанія нового тарифного плану.

Для переходу з існуючого тарифного плану на тариф «5+0 Новий» необхідно подати заявку, подзвонивши на IVR 477*4, або в системі самообслуговування «Мой DJUICE». Всі тарифи наведені в гривнях, із урахуванням ПДВ. Додатково зі споживачів утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% з вартості послуг, без урахування ПДВ.

«CulturePuzzles» – освітній проект, орієнтований на міжнаціональне порозуміння та розвиток толерантності в учнів старшого шкільного віку

Що розповідають про майбутнє МММ-2011 у Тернополі