Тернопільська область: за минулу добу трапилось 3 ДТП до ліквідації яких залучалися пожежно-рятувальні підрозділи МНС

Поділитися

В місті Підгайці по вулиці Міцкевича, 14 водій вантажного автомобіля «КАМАЗ» не справився з керуванням та допустив перекидання автомобіля, внаслідок чого пошкоджено житловий будинок, господарську будівлю та газову лінію.

Працівники МНС  забезпечували пожежну безпеку під час робіт газової служби по відключенню газу. Також, рятувальниками здійснено відключення акумуляторних батарей та звільнення автомобіля що перекинувся з під обвалених на нього дерев.

 

     25.06.2012      19:41

На автодорозі в селі Плебанівка Теребовлянського району сталось зіткнення  автомобілів: «ЗАЗ Славута», «Шкода Октавія» та «Ford Transit». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано 2 особи, яких госпіталізовано в центральну районну клінічну лікарню міста Теребовля.

Черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини проведено деблокування двох пасажирів з автомобіля «ЗАЗ Славута», надано першу медичну допомогу та передано працівникам швидкої.

 

     26.06.2012     01:52

На автодорозі Тернопіль – Хмельницький, біля села Смиківці Тернопільського району сталося зіткнення автомобіля «ВАЗ – 2109»  та мікроавтобуса «Ford Transit». Внаслідок ДТП дві особи загинуло та дві у важкому стані госпіталізовано в Тернопільську центральну районну клінічну лікарню.

На місце події, для деблокування потерпілих, залучалося  рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення Територіального управління МНС України у Тернопільській області.

 

 

Тернопіль: рятувальники запобігли нещасному випадку

Свято Богданової каплиці за сприяння Віталія Ломаковича