«УДАРний» Микола Люшняк нагородив кращі ОСББ Гусятина

Поділитися

Член політичної партії «УДАР» Віталія Кличка Микола Люшняк нагородив представників кращих об’єднань співвласників багатоповерхових будинків міста Гусятина. Визначення лауреатів приурочили до святкувань Дня міста.

«Я з радістю долучився до ініціативи міського голови Михайла Савчука щодо визначення кращого благоустрою на територіях ОСББ, – зазначив Микола Люшняк. – Як сам зміг переконатися, весь Гусятин надзвичайно впорядковане містечко. І кожна громада багатоповерхівок заслуговує на відзнаку. Сьогодні відзначаємо кращих».

Загалом, відзначили вісім ОСББ. Їхні представники отримали спеціальні сертифікати, згідно яких вони зможуть отримати ковані лавки для своїх територій. Нагородження відбулося на центральному стадіоні Гусятина під час святкувань Дня міста.

«Такі подарунки повинні слугувати заохочення для подальшого покращення благоустрою прилеглих територій будинків. Переможці свої подарунки отримають вже за кілька днів. Для інших об’єднань, які поки-що  не потрапили у лауреати, буде стимул на наступні роки,» – додав Микола Люшняк.

Постав пам’ятник Гамалії в його родинному селі

Футболист Лионель Месси отпраздновал свое 25-летие