В аварії загинула ціла сім‘я

Поділитися

    26 червня близько другої години ночі поблизу села Смиківці Тернопільського району сталася жахлива трагедія – в дорожній аварії загинули вагітна жінка та її чоловік. 40-річний житель села Остап‘є Підволочиського району віз свою дружину в пологовий будинок обласного центру. В салоні авто у породіллі почалися перейми і коли вона закричала чоловік на якусь мить відволікся від керування. Це, за попередніми даними, й зіграло фатальну роль.

– Автомобіль, у якому окрім водія та породіллі перебувала ще й сільська фельдшерка, спочатку винесло на зустрічну смугу, – повідомив старший інспектор обласної Державтоінспекції Микола Лецкалюк. — Тим часом на зустріч рухався мікроавтобус «Форд Транзит» — шестеро дорослих та четверо дітей з Івано-Франківська їхали на відпочинок в Крим. Зіткнення виявилося неминучим.
Вагітна жінка загинула на місці аварії, її травмованого чоловіка та фельдшерку доправили до лікарні. Медики робили усе можливе, аби врятувати постраждалого водія легківки, однак його травми виявились несумісними з життям.
Наразі в лікарні перебувають сільський фельдшер та водій мікроавтобуса.

Обмеження електропостачання в Тернополі

Затриманий оперативниками нетверезий викрадач виявився ще й озброєним