Затриманий оперативниками нетверезий викрадач виявився ще й озброєним

Поділитися

    На викраденому буквально на очах власника автомобілі зловмисник намагався втекти з території гаражного кооперативу, однак з необережності в’їхав у бочку з піском. При затриманні працівники Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ вилучили у викрадача пневматичну зброю. Чоловік – раніше судимий, перебував у розшуку за скоєння нових злочинів.
Житель обласного центру приїхав до власного гаража, щоб забрати риболовні снасті, які там зберігав. Залишивши автомобіль без нагляду неподалік від гаража, чоловік зайшов усередину, а коли через декілька хвилин вийшов на вулицю, сильно здивувався: за кермом його автівки сидів невідомий і намагався завести двигун машини ключами, необережно залишеними господарем авто в замку запалювання.

Зрозумівши, що відбувається, власник кинувся до грабіжника і намагався перешкодити його протиправним діям. Незважаючи на всі спроби чоловіка, зловмисникові все ж таки вдалося завести автівку, але виїхати за межі гаражного кооперативу він так і не зумів – через декілька десятків метрів він не впорався із керуванням та в’їхав у бочку з піском. Власник авто, скориставшись із ситуації, наздогнав злодія, після чого відразу зателефонував до міліції.
Оперативники міського відділу міліції затримали злочинця, зібрали речові докази та вилучили у нього пневматичну зброю.
За словами начальника Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ Олександра Хілюка, в ході слідства було встановлено, що 35-річний тернополянин схожим незаконним промислом займався і раніше, за що вже був судимий. Крім того, чоловік був оголошений у розшук за нові протиправні діяння.
Зловмисник зізнався у скоєному та на даний час перебуває під вартою. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Горе-крадієві загрожує до 5 років позбавлення волі.

В аварії загинула ціла сім‘я

Заліщицький район: працівники МНС ліквідували пожежу автомобіля