80 тис. євро хабара вимагав голова РДА на Тернопільщині

Поділитися

Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу щодо голови Кременецької районної державної адміністрації Тернопільської області, за хабар у розмірі 80 тис. євро. Про це УНН повідомили у  прес-службі ГПУ.

Голову райдержадміністрації, який вимагав 80 тис. євро за вирішення питання щодо виділення 4 га землі біля м. Почаєва було затримано на “гарячому” працівниками відділу Генеральної прокуратури з розслідування корупційних діянь та ГУБОЗ МВС України.

“Встановлено, що обіймаючи посаду голови Кременецької районної державної адміністрації, будучи службовою особою, яка займає відповідальне становище, діючи умисно, з корисливих мотивів, він одержав вище вказану суму коштів від громадянина як хабар за надання дозволу на виготовлення та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та підписання державних актів на право власності на неї”, – йдеться у повідомленні.

Голову райдержадміністрації затримано в порядку ст. 115 КПК України. Наразі досудове слідство у справі триває.

 

Станом на 25 липня 2012 на території Тернопільської області залишалися непереданими у комунальну власність 3 об’єкти житлового фонду, з них 2 жилих будинки та 1 гуртожиток (м. Чортків), які перебувають на балансах 3 господарських товариств

25 липня 2012 р. Тернопільські пластуни запустили новий проект нетрадиційної освіти для найкращих пластунів та активної молоді міста «Школа молодої еліти»