Дві ДТП — фінал «розваги»

Поділитися

    Близько 23 години  в Тернополі на пункт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал “Тривога” із одного з барів. Наряду групи затримання бармен пояснила, що нетверезий чоловік відмовляється розрахуватися за замовлення та заважає роботі закладу.
    Тридцятирічний житель одного із районних центрів, побачивши правоохоронців, заспокоївся та погодився владнати всі фінансові проблеми з барменом, однак повідомив, що гаманець залишив в автомобілі, припаркованому на вулиці. Зрештою, оплату було здійснено.
Залишивши нічний заклад, молодик власною іномаркою під час здійснення маневру розвороту пошкодив службовий автомобіль групи затримання ДСО. Місце ДТП він залишив. Правоохоронці, переслідуючи порушника, в одному з дворів заблокували його автомобіль та затримали горе-водія, який до того встиг скоїти ще одне зіткнення — з ВАЗом.

На місце події було викликано працівників державної автомобільної інспекції та слідчо-оперативну групу Тернопільського міськвідділу для документування та прийняття відповідного процесуального рішення

Міліціонери оперативно затримали зловмисника, який обікрав церковну крамницю

Заява опозиційних фракцій Збаразької районної ради