Ланівцям – 568 років!

Поділитися
Володимир Клименко прибув на свято у сорочці, вишитій Збаразькою майстринею.

Свято пройшло під патронатом Володимира Клименка.

У суботу  древнє містечко у серці Волині святкувало свій День народження. Ланівцям виповнилося 568 років.  Як і на кожному святі  – було море музики, вітань та подарунків.

Володимир Клименко із міським головою Ланівців Ткачуком Іваном Панфіловичем, та командною-переможцем у футбольному турнірі на кубок Володимира Великого
Святкування розпочалося із молебня до рівноапостольного князя Володимира

Генеральним спонсором святкування став фонд «Галичина-Волинь».

Коштом фонду на головній площі міста  спорудили сцену та встановили професійний звук. Також завдяки Володимиру Клименку,  в  Ланівцях гостювали відома співачка Ірина Федишин  та культурний діяч  Віктор Непом”ящий. Вдячна публіка співала й танцювала – забава розгорнулося далеко за північ.

Зустріч із парафіянами церкви «Святого Пантелеймона»

Та не видовищами єдиними живуть міста й села. Фонд «Галичина-Волинь» дбає, щоб у повсякденному житті люди відчували турботу та захищеність.  Нещодавно фонд облаштував санвузли у приміщенні міського стадіону. У День народження міста, під час турніру на кубок Володимира Великого футболісти вже скористалися новенькими душовими кабінами.  Також  в честь дня святого Володимира,  фонд  переказав благодійні кошти  церквам   «Святої Покрови», «Святого Пантелеймона»,  «Святих Кирила та Мефодія».

Ланівці святкували з розмахом і до ночі

 

П»ять років тому у День святого Володимира в Ланівцях народилась Володимира Володимирівна Швець . У день міста її вітав сам меценат свята – Володимир Клименко.

«Батьківщина» на Тернопільщині надаватиме лише правдиву інформацію про своїх кандидатів і робитиме все, щоб вибори відбулися прозоро та чесно

У Польщі мікроавтобус зіткнувся з поїздом. Загинули 8 українців