Міліціонери затримали магазинного злодія

Поділитися
     Співробітники Тернопільського та Теребовлянського райвідділів міліції затримали 33-річного мешканця Теребовлянщини, який обкрадав магазини. Раніше судимий молодик злодійським промислом займався у Тернопільському, Теребовлянському та Збаразькому районах.

— Перше повідомлення про крадіжку, до якої був причетний мешканець Теребовлянщини, надійшло до працівників Тернопільського райвідділу міліції від сільського голови села Миролюбівки, — розповідає заступник начальника Тернопільського районного відділу міліції Богдан Бігун. — Йшлося про те, що невідомі особи проникли у продуктову крамницю і викрали звідти алкогольні та тютюнові вироби, а також понад 900 гривень. Уже через два дні зловмисник у магазині, що у селі Велика Лука, відкрито викрав з касового апарату 800 гривень. Наступного дня злодій навідався до церкви. Але не для того, аби відмолити гріхи. Проник через вікно, аби щось поцупити. Хоча вкрасти нічого не вдалося, але матеріальних збитків святині завдав.
Схожі повідомлення про крадіжки із сільських магазинів почали надходити із Збаразького та Теребовлянського районів. Це й спонукало об’єднатися правоохоронцям Тернопільського та Теребовлянського райвідділів міліції для пошуку злодія. Підозрюваного міліціонери затримали в його рідному селі Ладичин на Теребовлянщині. Тепер крадій перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Міліціонери перевіряють його причетність до інших злочинів. Триває розслідування.

Скільки коштує сусідська допомога

Що змінилось через місяць після обговорення проекту програми об’єднаної опозиції «За Батьківщину»?