Мобільні телефони – під прицілом любителів легкого заробітку

Поділитися

Уявити наше життя без мобільного телефону дуже важко. Проте, саме мобілки вже кілька років поспіль продовжують займати перші місця серед того, на що посягають злочинці.
Із заявою про пограбування до Тернопільського міськвідділу міліції звернулася 38-річна мешканка обласного центру. Жінка повідомила, що невідомий чоловік насильно відібрав мобільний телефон у її 15-річного сина. Це трапилося близько обідньої пори, в дворі будинку, в якому мешкає потерпілий.
Виїхавши на місце злочину, працівники міліції почали з’ясовувати деталі нападу. Це дало результат. Затримати причетного до пограбування вдалося вже через кілька годин. Підозрюваний – 22-річний тернополянин, який нещодавно повернувся з місць позбавлення волі. Відбувши тривалий термін ув’язнення за майнові злочини, покинути старі звички молодик не зумів. Перед спокусою заволодіти дорогим мобільним телефоном не встояв.
Ще одного любителя чужих мобілок затримали на гарячому оперативники карного розшуку. 52-річний тернополянин на зупинці громадського транспорту витягнув засіб зв’язку з кишені 60-річного пенсіонера. Лиходію вдалося легко поцупити чужу річ, бо скористався тим, що потерпілий був напідпитку. Як з’ясувалося, кримінальний досвід у затриманого вже був – його притягували до відповідальності за крадіжки особистого майна.
Наразі триває розслідування.

Володимир Клименко став головним інвестором хлібопекарського виробництва у Кременці

За хабарництво затримали ще одного керівника