Володимир Клименко став головним інвестором хлібопекарського виробництва у Кременці

Поділитися

5 липня 2012 року Володимир Клименко зустрівся із трудовим колективом приватного підприємства «Бекерай», що працює у місті Кременець.

Учасниками зустрічі стали голова правління «Укрінбанку» Володимир Олександрович Клименко,  голова наглядової ради банку Кулачек Юрій Миколайович, директор  ПП Бекерай – Добровольська Ніна Павлівна, трудовий колектив ПП «Бекерай» – всього 60 осіб.

Метою зустрічі було знайомство  головного інвестора підприємства Володимира Клименка із трудовим колективом підприємства, повідомлення про те, що на підприємстві закуплено  і частково встановлено нове сучасне обладнання провідних світових фірм, що допоможе покращити якість та розширити асортимент хлібо-булочних виробів, збільшення об’ємів їх виробництва  і продаж у Волинській, Рівненській, Тернопільській та Львівській областях.

З цією метою також планується на 40% збільшити чисельність працюючих. Це дасть можливість створити на виробництві 100-120 додаткових робочих місць, що на 70% більше, ніж працювало на Кременецькому заводі «Продтоварів» у радянський час. Для покращення роботи всі працівники систематично будуть проходити навчання по підвищенню свого кваліфікаційного рівня.

Окрім того відбулось оголошення конкурсу на нову назву підприємства хлібо-булочних виробів, що раніше носило назву «Бекерай». Переможець – отримає грошову премію.

На Тернопільщині колишній сільський голова відповідатиме за одержані надбавки

Мобільні телефони – під прицілом любителів легкого заробітку