Відкриття оновленого розважального комплексу “Максим” відбудеться в суботу, 14 липня. Початок – о 18.00. Цілком оновлений “Максим” здивує відвідувачів оригінальним дизайном у стилі “еклектика”, вишуканим меню і демократичними цінами. Це – відпочинок, доступний кожному.
Єдине, що залишилося без змін, – назва розважального комплексу – “Максим”. Все решта – інше: і дизайн, і напрям роботи, і меню, і атмосфера.
– На першому поверсі тепер розташований пивний ресторан, на другому – тераса надворі, яка була і минулого року. Всередині, на місці колишньої дискотеки – лаунж-бар, – розповідає директор розважального комплексу “Максим” Максим Мариновський. – Третій рівень – це ресторан, караоке та нічний клуб. Все – в одному приміщенні. У певні дні буде караоке, в інші – клубний відпочинок. Ми постійно будемо влаштовувати щось цікаве: різні тематичні вечірки, фешн-покази.
Усі три рівні з’єднані між собою сходами. Це дуже зручно для відвідувачів. Адже, щоб піднятися на той чи інший поверх, виходити на вулицю не доведеться.
– “Максим” працюватиме без вихідних. У закладі буде строгий дрес-код – жодного спортивного одягу, кросівок. Неважливо, чи це вівторок, чи четвер, чи неділя. Ми хочемо, щоб люди щодня дотримувалися дрес-коду, – продовжує Максим. – Нетверезих, буйних відвідувачів ніхто обслуговувати не буде. Наші клієнти – культурні люди, які поводяться по-європейськи і вміють відпочивати зі смаком.
У розважальному комплексі кожен знайде щось для себе. Меню від шеф-кухаря- надзвичайно розмаїте. Ціни – демократичні: є як дешевші, так і дорожчі страви і, звісно, “золота середина”.
– Основний удар – це стейк-меню і гриль, або Хоспер-меню, – додає чоловік. – Хоспер – це пічка для випікання стейків. Вона повністю на вугіллі. Це – новинка для Тернополя. З таким обладнанням у нас ще ніхто не працює.
Обсмажування дуже швидке. Стейк, залежно від побажань клієнта, готують від 4 до 10 хвилин. Тобто швидше, ніж картоплю-фрі або інший гарнір.
– Запрошуємо усіх на легкі європейські сніданки. Тераса працюватиме з 9.00, – каже Максим Мариновський. – Скористатися сніданковим меню можна до 12.00. Далі – обід.
Оновлений розважальний комплекс не розрахований на молодь до 18 років. Наш орієнтир – люди від 18 до 60 років.
– У розважальному комплексі є три віп-зали. Один – на рівні ресторану, другий – на рівні караоке і нічного клубу, і третій – у пивному ресторані, – продовжує директор. – З парковки є окремі сходи. Якщо людина приїхала на таксі чи на своєму авто, вона може спустися вниз попри діючий ресторан і потрапити на терасу. І далі уже рухатися по “Максиму”.
Робота над проектом та реконструкція закладу тривали близько року. Над оформленням інтер’єру працював київський дизайнер Олександр Проноза. Кожен зал – унікальний, не схожий на інший. Всі елементи декорування – ручна робота.
– Це – еклектика. Матеріали для оформлення – в яскраво вираженому стилі, – розповідає Олександр Проноза. – Основна риса еклектики – зручність і комфорт, поєднання сучасної стилістики з минулим.
На відкриття оновленого розважального комплексу запрошують усіх тернополян. Відвідувачів розважатимуть тернопільський гурт “МАМА МІА” та DJ George Avel. Ведучим заходу буде Мс Юрій Мікоф.