Що найбільше турбувало тернополян у червні?

Поділитися

     Упродовж червня на інформаційно-довідкову службу Тернопільської міської ради 1580 та диспетчерську службу КП «Тернопільводоканал» надійшло 902 звернення мешканців (відповідно 55 та 847) щодо проблемних питань централізованого водопостачання та водовідведення.

З них — 25 звернень щодо якості питної води. За даними адресами лабораторією хіміко-бактеріологічного контролю питної води були відібрані проби та проведено лабораторні дослідження води. Згідно з їхніми результатами, якість питної води відповідає вимогам ДСанПІНу 2.2.4.-171.10. Можливо, скарги були зумовлені тимчасовим локальним погіршенням якості води, спричиненим виникненням аварійних ситуацій на мережах, проведенням відповідних ремонтних робіт, незадовільним технічним станом внутрішньобудинкової чи зовнішньої мереж.

3 звернення стосувалися низького тиску подачі води. За вказаними адресами виїжджала аварійна служба КП «Тернопільводоканал». Її працівниками було встановлено причини подачі води з низьким тиском та ліквідовано їх. А саме — пр-т С. Бандери,92/31 та вул. Морозенка,3/80(10 повер) – зумовлено необхідністю відрегулювати тиск на підкачувальних насосах; вул.15 квітня, 2/82 — пов’язано з необхідністю встановити підкачувальний насос у підвалі.

33 звернення тернополян були пов’язані із незручностями, що спричинили пошкодження на водопроводі. Про виникнення аварій та можливі пов’язані з ними перебої з водою, або й тимчасове відключення водопостачання окремих будинків чи вулиць, диспетчерська служба інформувала споживачів на сайті КП «Тернопільводоканал» www. vodokanal. te. ua. Усі пошкодження на водопровідній мережі ліквідовано в найкоротші з можливих терміни.

1 звернення пов’язане із незручностями, що спричинило пошкодження на каналізаційних мережах.

Найбільше, 448 звернень мешканців, пов’язані з проханням прочистити дворову каналізацію.

392 звернення надійшло у вихідні та вечірній і нічний періоди (коли не працюють ЖЕКи). Споживачі зверталися з проханням ліквідувати аварійну ситуацію на внутрішньобудинковій мережі чи прочистити затор

Бучацький лісгосп є першопрохідцем із вирощування дуба звичайного в таблетках

Звернення членів партії ВО Свобода по Бицюрі Леоніду