75% тернополян не повірили Віктору Ющенку

Поділитися

Десять років тому Віктор Ющенко збирав переповнені найбільші площі країни. У Тернополі, на Театральному майдані, ніде було яблуку впасти. Все місто приходило послухати «надію нації». Десять років тому Віктор Ющенко з тріумфом був сприйнятий тернополянами на День міста. Віктор Андрійович побував тоді на Літургії у храмі Успіння Пресвятої Богородиці, поспілкувався з тернополянами.

Цього року Віктор Ющенко приїхав до Тернополя як партизан. Мінімум повідомлень, відсутність афіш по місту про приїзд. Живе спілкування – лише в обмеженому просторі і лише з прихильниками. Їх знайшлось лишень пів тисячі. Саме на стільки розрахований зал тернопільського облдрамтеатру. Опісля – ефір на підконтрольному телеканалі керівнику штабу.

Після прес-конференції, яка відбулась в готелі керівника виборчого штабу Ющенка, склалось враження, що Віктор Ющенко живе досі на хвилі Помаранчевої революції. І всіх має за дурнів.

Інтернет-газета «Про все» розмістила відео з прес-конференції. Щоб співставити власне бачення із світосприйняттям читачів сайту «Про все»ми запитали, чи повірили ви Віктору Ющенку? Із понад пів тисячі осіб, які переглянули всі частини відео, відповісти на питання захотіли трохи більше сотні. 75% із опитаних не повірили Ющенку.

Висновки робіть самі.

Знайдене – не вкрадене – так думала тернополянка, користуючись чужою кредиткою

Настасівці вимагають заборони діяльності свинарників Чайківського