Віктор Ющенко у Тернополі не зумів самостійно назвати жодного мажоритарника “Нашої України” (відео)

Поділитися

Сьогодні у Тернополі Віктор Ющенко традиційно запізнився. Цього разу на прес-конференцію. Правда, сьогодні лишень на пів години. Минулого разу на святкування свого рідного вузу Ющенка чекали пів дня. І нікого не випускали із зали. Він тоді мав статус президента. Але й цього разу, вже не маючи статусу глави держави, Віктор Андрійович навіть не вибачився за запізнення.
Про що говорив лідер «Нашої України»? Все можна побачити і почути на відео.
Від себе зазначимо наступне: Віктор Ющенко не знає своїх кандидатів у народні депутати по мажоритарних округах. Принаймні, на питання журналіста інтернет-газети «Про все» не зумів самостійно назвати їх. Допоміг керівник обласного штабу Ярослав Джоджик.
Говорив екс-президент завченими фразами політтехнологів, які нібито доводять, що він був найкращим прем’єр-міністром і президентом України за 21 рік Незалежності. І більше того, за його словами найближче десятиліття кращого керівника не буде. Ющенко вважає себе великим економістом, професіоналом. Ну і, звичайно, розповів Віктор Андрійович, який погана команда і об’єднаної опозиції, і Партії Регіонів.
Словом, дивіться і робіть висновки. Голосуванням [poll id=”89″]




У Тернополі відкрили оновлену історичну вулицю Валову

Улашківська лісівнича юнь – найкраща