Автора ідеї для білборда «бабуся з котом» оголосили у розшук

Поділитися

Автора скандального білборда в Дніпродзержинську з «бабусею і котом» Максима Голосного оголосили в карний розшук. Власниця цього борду після «серйозної розмови з високопоставленим чиновником» перебуває в реанімації. Про це повідомляє УНІАН із посиланням на«Днепродзержинск.online».

За цією інформацією, голова Єлизаветівської сільської ради Максим Голосной і раніше відзначався громадською діяльністю. Після того, як він розмістив постер, в якому висловив свою позицію щодо натяку на «Партію регіонів», його оголосили у всеукраїнський карний розшук, навіть не пред’явивши йому звинувачення.

Як з’ясували журналісти «Днепродзержинск.online» у слідчого з особливо важливих справ Дем’янишина, справа може бути пов’язана з минулою діяльністю Голосного на посту глави Єлизаветівської сільської ради.

Сам Максим Голосной прокоментував цю ситуацію так: «Перш за все хочу сказати, що директора РА «Апельсин» Наталю (власницю білборда) після вчорашнього телефонної розмови з високопоставленим чиновником забрали в реанімацію. З учорашнього дня вона офіційно на лікарняному – мені дуже шкода, що так сталося». Він також нагадав, що 2 тижні тому вбили відомого дніпропетровського еколога Володимира Гончаренка«Він теж мав необережність говорити правду, бути занадто публічним і принциповим, і перейшов дорогу бізнес-інтересам криворізького клану. Не виключені замахи і на мене чи моїх колег – доводиться бути напоготові», – заявив Голосной.

За його словами, його адвокат більше місяця не може прояснити підстав для оголошення Голосного в розшук: у доступі до документів відмовляють, оскаржити постанову немає можливості. «Приклад із нашим білбордом показовий. Ви подивіться, у Партії Регіонів – сотні площин тільки в нашому місті, з яких вона віщає про стабільність та благополуччя, які «настали в країні». У нас – всього один, з якого ми хоч і з гумором, але говоримо правду. І за нього вже постраждали і потрапили в небезпеку життя кількох людей! Подивіться, яка реакція на єдиний банер – негайно зірвати, заклеїти, залякати!», – сказав Голосной.

Ввечері 13.08. частина білборда з «бабусею і котом» вже була зірвана.

Янукович пропонував німецькому канцлеру Ангелі Меркель “викупити” Юлію Тимошенко за 7 мільярдів $

Применение профильных труб в строительстве