До крамниці за продуктами злодії навідувалися двічі

Поділитися
    Двох жителів одного з сіл Монастириського району місцеві правоохоронці затримали за підозрою у вчиненні крадіжки з крамниці. Двічі чоловіки ходили до магазину за продуктами, але без грошей. Можливо навідались іще б раз, якби їх не зупинили міліціонери. 
Незважаючи на різницю у віці, одному – 24 роки, іншому – 39, чоловіки добре ладнали між собою. «Мозковим центром» виявився молодший, саме у нього виникла думка навідатись до сільської крамнички…вночі. Ідеєю поділився із сусідом, який охоче допоміг товаришеві. Поки старший пильнував на вулиці, молодик через вікно заліз до магазину. Найбільше цікавили його сигарети та випивка, прихопив і дещо з продуктів харчування. Злодії виявилися настільки спритними, що власники одразу навіть не помітили пропажі. Зрозумівши, що про крадіжку ніхто не здогадується, чоловіки наважились вдруге навідатись до крамниці. Цього разу, набравшись нахабності, крім товарів «першої необхідності» прихопили ще й більше чотирьох тисяч гривень. Наступного дня підприємці помітили зникнення виручки і звернулись за допомогою до працівників міліції. У ході слідства, з’ясувалося, що крім грошей, пропало й чимало товару, загальною вартістю майже п’ять тисяч гривень.
Як розповів перший заступник начальника Монастириського райвідділу міліції Ярослав Побуринний, особи крадіїв встановили. Чужі гроші зловмисники швидко потратили на власні потреби, та частину краденого товару все-таки вилучили з будинку одного з них. Обоє крадіїв зізнаються у злочині. Молодший, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, старшого відпустили під підписку про невиїзд. Порушено кримінальну справу за статтею 185 (частина 3) Кримінального кодексу України.

Віталій Максимов: «Я іду в парламент захищати Тернопіль і кожного з вас»

Чому Ярослав Давидович не в таборі опозиції? (відеорозмова)