Директор “Оріону” Ярослав Карпик та компанія “Приватбуд А” Аркадія Шмідта довели обманутих пайовиків до того, люди перекриватимуть залізничну колію (відео)

Поділитися
Директор заводу "Оріон" Ярослав Карпик. Саме на його підприємство міська рада виділила землю, щоб побудувати гуртожитки для працівників "Оріону"

У тернопільському прес-клубі вчора відбулась прес-конференція обманутих вкладників будівельної компанії ““Приватбуд А”, яку очолює Аркадій Шмідт. Учасники прес-конференції розповіли про аферу, яку, на їхню думку вчинив директор заводу “Оріон” Ярослав Карпик та підрядчик – будівельна компанія “Приватбуд А”.

Голова кооперативу “Житлобуд-люкс” Петро Мокрій, член кооперативу Вікторія Ткачук та Петро Чернега, обманутий пайовик з вулиці Київська, 6 б повідали журналістам багаторічні перипетії скандалу.

За словами учасників прес-конференції, вся афера охоплює до 10 мільйонів гривень. Забудовник мав звести три будинки (за дев’ятим училищем). Частина будинків є, але люди досі не можуть отримати права власності на своє житло. Інші пайовик вже кілька років як мали поселитися у свої квартири. Серед постраждалих, які об’єдналися, і прийшли на прес-конференцію 37 сімей



Мистецтво впевненої комунікації

У Тернополі міліціонери побили журналіста Ігоря Сцібайла (аудіо)