Кандидат від об’єднаної опозиції Іван Стойко розпочав роботу в 167 Чортківському окрузі з благословення

Поділитися

Помолився та отримав благословення  від отця Михайла на працю задля добра України Іван Михайлович Стойко у селі Лисівці Заліщицького району 12 серпня, де взяв участь у недільній Службі Божій разом з громадою села.

«Будь-яку справу потрібно починати з молитви та з Богом у душі», – так вважає Іван Михайлович. «Раніше, коли стартував у Бучацькому окрузі- благословення отримував у рідному селі Жизномирі,» – каже депутат.

«Сьогонішня влада не боїться Бога, тому й займається, по суті геноцидом власного народу. За якого ще президента в Україні красувався б пам’ятник кату Сталіну, не визнавалися мільйони знищених голодом 33-х років, продавалися історія, мова та культура, нівелювалися повністю українські духовні та національні цінності.

Прийшовши до влади , об’єднана опозиція перш за все усуне  шляхом імпічменту Януковича, який для мене особисто, після підписання, так званого, закону про мову вже не є президентом України, а злочинцем, який веде нашу державу в прірву. Наступними кроками стануть нівелювання Харківських угод по здачі українського Флоту, ліквідація антиукраїнських законів про мову, пенсійного законодавства, податкового та земельного кодексів, кримінально-процесуального та інших, а прийняття нових законів, які працювали б  на людину а не на її знищення.

Нам не потрібен президент, якого сьогодні охороняють з води, повітря і суші. Нам не потрібна влада, яка не розуміє ,не чує і не бачить українців.

Цей клан лише грабує державу та кожного з нас.

Тому ми повинні використати останній шанс 28 жовтня та змінити владу. Іншої нагоди  у нас може не бути,» – такими словами звернувся до виборців округу народний депутат Іван Стойко.

Він, як  єдиний кандидат від об’єднаної опозиції  ВО «Батьківщина» по 167 округу у своїй роботі  лише стартував , але уже встиг поспілкуватися з громадами  Чорткова, Заліщиків та Скали-Подільської.

Архієпископ Тернопільський і Кременецький Іов (Павлишин) своїми діями виключив себе зі складу єпископату УПЦ КП і більше не належить до Української Православної Церкви Київського Патріархату

На прийомі у народного депутата Івана Стойка