Михайло Гросуляк під час презентації пивоварної ресторації “Ковчег” відкрив бізнесові секрети (відео, фото)

Поділитися

Сьогодні найвідоміший підприємець Тернополя Михайло Гросуляк презентував місцевим журналістам перший громадський екологічний проект в Тернополі – новий заклад САМоГОНної ресторації – пивоварну ресторацію “Ковчег”.

Розташований цей заклад на окраїні парку “Топільче” на вулиці “Живова” (біля моржатника).

“Ковчег” – перший в Україні ресторан-броварня у формі корабля, відкритий для екскурсій та ознайомлення з виробництвом пива.

У “Ковчезі” можна не лише смачно поїсти, але й спостерігати за процесом готування їжі з екологічно чистих продуктів, які вирощують на власній фермі в Тернопільській області та Закарпатті.

До речі, “Ковчег” може потрапити до “Книги рекордів України” як найбільший заклад громадського харчування, виконаний у формі величезного корабля. Для його створення використано  природні екологічно-чисті матеріали: дерево (віком 200-300 років), солома, глина. конопляне полотно. Крім того, тут також найбільша кількість топіарів – величезних фігур тварин з квітів і рослин – справжніх витворів ландшафтного мистецтва.

У планах власників “Ковчега” відмовитись від комунальних джерел електроенергії та газу завдяки сонячним панелям, що вкрили дах будинку та спеціальній мікрогідроелектростанції.

Дитячий спортивний майданчик “Ковчега” обладнаний для активного  відпочинку тарзанкою. Але справжньою родзинкою закладу є інтер’єр корабля-ковчега. Тут можна побачити різноманітних тварин! І це ми лише побіжно описали новий заклад! Словом, прийдіть і оцініть самі! Бо воно того варте!!!

У Тернополі планують активно розвивати волонтерство

Володимир Клименко: «Було б добре, якби Україна перейшла на альтернативне паливо»