Орест Муц: «Земляки, за довіру відпрацюю і ніколи не зраджу!»

Поділитися

Дорогі земляки!

 Я взяв на себе велику відповідальність перед вами – допомогти вашим  громадам   впливати на стан справ у своїй місцевості та на владу, щоб підвищити рівень добробуту та відродити наш з вами батьківський край, щоб кожний з вас у себе вдома почувався господарем.

Сьогодні, коли нависла загроза ліквідації Тернопільської області, крім нас, її не врятує ніхто і ніхто за нас  не змінить ситуацію на краще. Спільно ми зобов’яжемо будь-якого чиновника, якого громада села, району чи області найняла за свої ж власні гроші, виконувати її волю і обслуговувати її інтереси. Для цього створено громадське об’єднання «Представництво Тернопільщини», яке вже об’єднало тисячі наших краян, представників різних громадських організацій і політичних партій.

Очолювати його повинна людина позапартійна. Тому й на вибори йду без партійної підтримки. Жодна партія не несе відповідальності, за те, що обіцяє. Тільки конкретна людина може відповідати, за зобов’язання, які має виконати перед виборцями свого округу. Я йду в парламент, щоб представляти не якусь політичну силу, а виключно наш край і своїх земляків. Партії приходять і йдуть, а Тернопільщина була, є і, вірю, завдяки нашій єдності буде завжди!

Я гордий тим, що, дивлячись чесно в очі землякам, можу сказати, що   роблю свій особистий внесок у розвиток нашої області. Щоб залучити додаткові державні кошти, які йдуть на ремонт доріг, шкіл, будинків культури, відкриття дитячих садочків, я неодноразово звертався до Президента, Прем’єр-Міністра до Верховної Ради України. Тільки до Державного бюджету на 2012 рік я вніс 21 пропозицію стосовно фінансування  важливих соціальних об’єктів області на загальну суму 267 млн. 234 тис. грн. Як можете тепер самі переконатися, у столиці мене почули.

Свою принципову позицію я проявив щодо захисту української мови, проголосувавши проти антиукраїнського мовного закону. Мовою, батьками, вірою не торгують, не прикриваються.  Тому у Верховній Раді  я завжди голосую за збереження і розвиток нашої культури, духовності, належне вшанування наших українських героїв, якими так багатий наш край. Завжди дотримуюся принципів моральності, чесності та справедливості перед собою і перед вами. Не можу дозволити, щоб з політичної доцільності маніпулювали нашими національними святинями – мовою, історією, народними традиціями, культурною спадщиною.

У верховній Раді я зрозумів дуже важливу істину: поважають того, хто поважає себе, любить свій рідний край, своїх земляків, не має почуття заздрості, вміє виправляти помилки і коли треба прощати. Тому зараз для мене, навіть мій опонент, якщо він родом з Тернопільщини, рідніший за будь-якого чужака.

Як народний депутат України можу впевнено сказати:  депутат – це не професія, це найперше почуття обов’язку перед своїми земляками, здатність жити їхніми болями та радощами, допомогти у потрібний час, зробити внесок у розвиток краю та підвищення добробуту краян. Не маю наміру агітувати за себе словами. Нехай про мене говорять мої справи, тому словах лише скажу: «Земляки, за довіру відпрацюю і ніколи не зраджу!»

 

Орест МУЦ, народний депутат України, 

голова «Представництва Тернопільщини».

Як губернатор Тернопільщини розважався з гусятинськими чиновницями (відео)

Тернополяни виграли…унікальний дитячий майданчик