Тернополяни виграли…унікальний дитячий майданчик

Поділитися

дитячий майданчик 27 серпня урочисто відкрили у дворі багатоповерхівки, що на вулиці Злуки, 29. Компактний та естетично вишуканий, він припав до вподоби і дітлахам, і дорослим, адже об’єднує чимало спортивних снарядів і пристроїв, тенісний стіл, баскетбольний кошик, брус тощо.

Дітлахам з вищезгаданого будинку та кількох сусідніх багатоповерхівок неабияк поталанило, адже на цей спортивний майданчик претендували понад дві сотні інших дворів у різних містах і селищах України. Саме стільки заявок цьогоріч отримали у благодійних організаціях «Фонд братів Кличків» і «Фундація Кока-Кола», які спільно займаються проектом «Клич друзів — граємо разом!» упродовж кількох років. Першим переможцем проекту на Тернопіллі торік став Зборів.

«Такі майданчики не тільки абсолютно безпечні для дітей, а ще й дуже надійні, ми їх називаємо «антивандальні», — розповів представник «Фонду братів Кличків». — У Києві такі стоять вже по кілька років і на Борщагівці, й на Троєщині».

Представники благодійних організацій не тільки змонтували майданчик, а й влаштували для дітей справжнє свято: вони надували спеціальним пристроєм повітряні кульки, прикрашаючи майданчик, танцювали під запальну музику, брали участь у цікавих спортивних змаганнях, отримуючи оригінальні призи. А дорослим роздали порадник для батьків «Активне і здорове життя».

Орест Муц: «Земляки, за довіру відпрацюю і ніколи не зраджу!»

Третина українців не мають що відкладати на “чорний день”