Порядок акредитації представників ЗМІ при ЦВК на період підготовки і проведення виборів народних депутатів України

Поділитися

Для постійної акредитації (на період організації та проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року) з виготовленням відповідних індивідуальних карток акредитації необхідно надіслати лист-заявку на бланку засобу масової інформації на ім’я Голови ЦВК Шаповала В.М. на адресу: 01196, м. Київ, площа Лесі Українки, 1 з проханням акредитувати відповідних працівників (має бути вказана назва ЗМІ, прізвище, ім’я, по-батькові і посада представника ЗМІ, підпис керівника ЗМІ та печатка установи).

У листі бажано надати контактні телефони установи, а також адресу електронної пошти для розсилки анонсів та повідомлень прес-служби ЦВК

Для прискорення процесу виготовлення карток скан-копію листа можна надсилати на електронну пошту відділу взаємодії із ЗМІ Секретаріату Комісії: hivrenko@cvk.gov.ua
TereshukOV@cvk.gov.ua
press@cvk.gov.ua
або на  факс 286-83-80.

Акредитацію здійснюють працівники відділу взаємодії із ЗМІ Секретаріату Комісії. Телефони для довідок: 256-82-80, 256-81-72. Контактні особи – Олена Терещук та Костянтин Хівренко.

Акредитації на заходи в Центральній виборчій комісії підлягають усі без винятку представники вітчизняних і закордонних засобів масової інформації, в тому числі й технічний персонал телерадіокомпаній.

Вхід журналістів до Центральної виборчої комісії відповідно до карток акредитації й за наявності документа, що засвідчує особу.

Ситуативна акредитація (на окрему подію) можлива телефоном за вищезазначеними номерами.

Увага керівництва телекомпаній!

Для безперешкодного внесення до прес-центру ЦВК апаратури та обладнання, необхідних для організації прямого ефіру та іншого, прохання заздалегідь подати заявку з переліком відповідної техніки.

Крім того, для розташування ПТС та іншої автомобільної техніки телеканалів на території двору Київської облдержадміністрації також необхідно подати відповідну заявку з її переліком до 22 жовтня 2012 року.

Прес-служба
Центральної виборчої комісії

02.08.2012 р.

Шелудько Валерій з ЦВК курує Тернопільщину на парламенських виборах

За 5 днів виборчого процесу ЦВК прийняла документи у 1248 “мажоритарників”