Святкували Незалежність разом!

Поділитися

У с.Базар Чортківського району знову постала скульптура Архангела  Михаїла

Освячувати прийшло все село від малого до великого. «Зруйновану більшовицькою заразою фігуру відновили. Нарешті добро прийде і в наше село і в Україну, адже маємо такого сильного  захисника перед Богом»,- стверджують селяни.

З оптимізмом дивиться у майбутнє і єдиний кандидат по 167 Чортківському виборчому округу  від ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода»  Іван Стойко, адже вірить , що повернення до минулого не буде. Бо хіба справжній український дух можна поневолити?

«Ми будемо молитися на рідній мові і  у своїх, а не московських церквах, наші діти одягатимуть вишиванки та співатимуть українські пісні, у небі нашої держави  майорітимуть блакитно- золоті знамена, а не так як хочуть сьогодні “симоненки” ввести регіональні прапори. Українофобна  владна банда посягає нині на найсвятіше для українця  – мову, гімн, прапор. Для цих зайд – Україна просто територія для збагачення, а для нас – це земля батьків, дідів та прадідів, які вибороли нам волю. Ми тут господарі.

Перемога об’єднаної опозиції на парламентських виборах та формування більшості у Верховній Раді – єдиний реальний шанс змінити владу та не дати «табачникам та януковичам» знищити Україну.

Сьогодні влада  розробила далекоглядний план як залишити династію «януковичів» при владі вічно. Ми не дозволимо їм провести такий сценарій, тому будемо єдиними і нездоланними.

А спецсценарій по висуненню в мажоритарні округи західних областей само висуванців, яких вони вже пригріли, «приручили» та  фінансують, і котрі вже давно написали заяви на вступ до партії регіонів та дали згоду на співпрацю з ними у майбутньому парламенті , а зараз корчать з себе великих патріотів, задурюючи голови виборцям бандерівськими гаслами – не пройде,» – сказав І.Стойко.

На святкуванні у селі Джурин Чортківського району – перед громадою  разом з Іваном Стойком ,також виступив депутат Тернопільської обласної ради ,представник   ВО «Свобода» Олег Сиротюк, який закликав виборців віддати свої голоси  по Чортківському округу за представника об’єднаної опозиції – пана Івана, кандидатура якого погоджена і на всеукраїнському і на обласному рівнях 8-ма опозиційними партіями та ВО «Свобода».

Приємними були також зустрічі Івана Михайловича з громадами сіл Косіва,  Полівців, інших, та особливо запали в душу депутата слова маленького хлопчика, який зі сцени сільського будинку культури у с.Звинячі ,  мовив:

«…ми спитали журавля де найкращая земля- журавель відповідає краще рідної немає.»

 

На тернопільському ставі перемогли москалі. Що виграли від змагань тернополяни?

Екологи Тернопілля виявили незаконне встановлення греблі в урочищі “Під стінкою” на Борщівщині